Rempan To-Do lista

Mä, kuten kaikki muutkin naiset, tykkään tehdä to-do listoja. Yllättäen täällä kerta mieskin innostui sillesta. On paljon parempi päättää, mitä ja missä seuraavaksi rempataan. On hyvä myös seurattaa, mitä on jo tehty ja missä ollaan ylipäätään.

Maaliskuussa 2017 tehtiin sitten lista ja toivomme mukaan meillä remppa valmistu vuoden 2022 mennessä. Eli 5 vuoden suunnittelma, kuten Neuvostonliitossakin tehtiin.
  1. Uusi jätevesijärjestelmä ✔️
  2. Pihan tasoittaminen ✔️
  3. Uudet ovet ✔️, ikkunat
  4. Terassi
  5. Marjapuut ja -pensaat pihalle ✔️
  6. Aita tontin ympärille
  7. Uusi julkisivu ja katto talolle
  8. Uudet portaat ulos
  9. Uudet portaat sisään
  10. Toinen kerros valmiiksi
  11. Leikkialue lapsille pihalle
  12. Autokatos ja varasto
  13. Uusi postilaatikkoteline 
  14. Takka sisälle
  15. Grillikota pihalle
  16. Kunnon tie taloon asti
  17. Ulkovalaistus
  18. Nuotiopaikka pihalle
  19. Ensimmäisen kerroksen remontti
Tänä vuonna on suunnittelmissa uusia julkisivu ja katto. Uudet ikkunat on jo tilattu. Julkisivun uusimiseen jälkeen tehdään ulos myös uudet portaat ja osittain hoidettaan ulkovalaistuskin kuntoon. Kevällä tehdään toi postilaatikkotelinekin valmis ja etsitään paikka nuotiopaikalle.

Julkisivun ja katon uusimiselle ollaan otettu jo tarjouksiakin ja on löydynyt sopiva tekijä. Toivottavasti. Ollaan kuitenkin vasta suunnitteluvaihessa ja odotamme, että saisimme epäviralliset pohjapiirustukset talosta. Sen jälkeen on arkkitehtin vuoro. Rakkennustarkastajankin pitäisi saada taloon jossain vaihessa.

Kommentit

Suositut tekstit