Ruuanlaiton hajut pois nyt!

Joulukuussa aloimme ajatella, että miksi meidän liesikupusta ei ole mitään hyötyä. Kun se laitettiin pääleen, se ei vetänyt mitään hajuja eikä höyryä pois. Mutta eikö juuri se olekin liesikupun tarkoitus?

Tuli ilmi, että se ei ollut ollenkaan yhdistetty ilmanvaihtojärjestelmään. Välikatosta löysimme ilmanvaihtokonen putken ja valmiuden yhdistää se sinne, mutta ku se oli tuloilmaputki. Ja se juuri ei pelaa sellaisessa tilanteessa. 


Puoliso osti kaupasta ilmanvaihtoputken ja pätettiin vetää putki suora ylös toiselle kerrokselle. Tulevaisuudessa toisella kerroksella menee samasta paikasta seinä, joten se putki ei mitenkään jää näkyville. 

Nyt kun ollaan laitettu ruokaa on tilanne paljon parempi. Enää ei ole olohuonessa ruuanlaiton hajuja. 
Ihana, kun saatiin se vielä toimimaan ennen vuoden loppua. 



Kommentit

  1. Mielenkiintoista miten siihen on edes alunperin laitettu pelkästää tuo kupu, mutta sitä ei ole yhdistetty menemään itse sinne ilmanvaihtoon. Meillä kävi myös juuri keittiöremontin yhteydessä viimeistelemässä tuon kuvun ilmanvaihtoon ja nyt kelpaa kyllä kokkailla uusilla pinnoilla. Olette kyllä käteviä, kun saitte itse sen tehtyä, että me pyydettiin vaan suoraan ammattilaiset tekemään kaiken.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit