Uudet ovet

Äitienpäivällä asennettiin uudet ulko-ovet. Talvella tuli se jo selväksi, että ovet täytyy vaihta, kun ne olivat aina kylmiä, erilaisia, rikkinäisia ja tuulivat.

Ovet tilatiin yrityksesta Aru Grupp. Kokemuksien mukaan heidän tuotteet ovat laatukaita ja kestävia, myös heidän tuotantoprosessi on tuttu. Heiltä tilatiin "Aru ED 50 PROF EX" ulko-ovet, jotka on ulosaukeavat 50mm paksuiset puurunkoiset paneloidut ja lämpöeristetty ulko-ovet. Ne sopivat entisöitäviin kohteisiin, mutta myös asuintaloihin ja mökkeihin. Ovien suunnittelu on asiakkaan toiveiden mukaan, oman tai asiakkaan mallin pohjalta.

Meidän uudet ovet on vähän Skandinavia tyypiset, mänty ovet ja väriltä on norsunluu eli heidän värikartalta "värv RAL 9010". Väri valitiin sellainen, että lika ei näkyis niin helposti ja haluttiin ehdottomasti vaaleat puiset ovet. Eli yritetään talon värivalinta säilytää.
 Aru Grupp´in nettisivu löytyy tästä.



Ensimmäisellä kuvalla on meidän etu-ovi ja toisella on parveken ovi. Uusien ovien asennuksen jälkeen eteisessa ja olohuonessa on paljon valoisampi ja isompi. Ovet eivät ole enää kylmiä, sopivat yhteen ja molemmat ovet aukeavat helposti. Ennen parvekkeen ovi aukesi vain sisältäpäin, nyt sitä pystyy myös ulkopuolelta avaimella avamaan.

Ollaan tosi tyytyväisiä ovien valintaan ja syksyllä toivoon mukaan tilataan heiltä myös ikkunat.

Kommentit

  1. Kaunis väri. Meidän naapurissakin juuri ovia vaihdetaan. Heille tulee ilmeisesti palo-ovet tilalle. Tilasitteko lopulta ne uudet ikkunatkin? https://www.vasmet.fi/tuotteet/teraspalo-ovet

    VastaaPoista
  2. Hienon näköinen ulko-ovi. Olisi myös tarkoitus usia omakotitalon ovet ensi vuonna. Voi olla, että myös maalaamme talon, siksi on vaikea vielä miettiä mitään tiettyä sävyä. Hienoa että talostakin tuli valoisampi. https://www.kajlaaja.fi/ikkunat-ja-ovet

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit